2011. december 31., szombat

Robert E. Howard összes Conan története II. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Oldalszám: 453
Eredeti ár: 4500 Ft
Leírás: A történelem előtti idők képzeletbeli korszaka, egy rég feledésbe merült, ám ősi nevekben és eltorzult mítoszokban máig fennmaradt kor elevenedik meg kötetünk lapjain. A mágia és boszorkányság, az ősi fajok hanyatlásának és az emberiség felemelkedésének ideje ez, melyben egy hatalmas erejű, kimmériai barbár kalandjait követhetjük nyomon az északi jégmezők fagyos pusztaságaitól Aquilónia trónjáig. Robert E. Howard máig legnépszerűbb alakjáról közel harminc történetet írt, melyek most új formában kerülnek az olvasó kezébe: összegyűjtve, hiánytalanul, időrendi sorrendbe szedve, egy 2 könyvből álló sorozat formájában.
A művekkel most ismerkedők és a Conan-történetek kedvelői számára egyaránt meglepetés lehet kiadásunk következetes szerkesztése és lektorálása.
A befejezett novellák mellett helyet kaptak a kötetben Howard félig kidolgozott írásai és egyetlen töredéke is, továbbá egy történeti esszé, melyben a szerző részletesen bemutatja a hybóriai világot és annak népeit
A könyv új, olvasatlan. Átvehető személyesen a kék metró vonalán. Külön kérésre előreutalás után házhozküldöm szállítási költség ellenében.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 10:27
. Robert E. Howard összes Conan története II. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fontos